Niin sitten siitä vedosta.

Menin lyömään suutuspäissäni veljeni kanssa vedon siitä että pystyn laihtumaan 20 kg lakkiaisiini mennessä. Okei ihan hyvä motivaation kohde sinäänsä, mutta ainoa ongelma on, että YO-juhliini on vain 4 viikkoa!! Ei kukaan voi laihtua 5 kg viikossa, vai voiko?

Ajattelin paastota pelkällä vedellä tuon neljä viikkoa sillä ajattelin, että nekin jotka siepataan ja heitetään loukkuun viikoiksi saaden pelkkää vettä, pelastuesssaan ovat todella paljon laihtuneita! Mutta se taitaa vaan olla leffojen dramatiikkaa.

Luin netistä dietistä 2-4-6-8 jolla vältetään kehon "säästöliekeille" meneminen, ja laihtuminen on jatkuvaa. Onko joku kokeillut kyseistä diettiä? Millaisin tuloksin?

Eilen söin siis 200 kcal ja tänään pitäisi syödä 400 kcal, mutta minulle tulee todella huono omatunto jos syön tänään niin paljon... No saa nyt nähdä...

Kertokaa ihmeessä jos jollain on kokemuksia jostain tavasta jolla tulisi nopeaa painonpudotusta sillä haluan niin voittaa sen vedon! Varsinkin kun lyötiin se sadasta eurosta!!