ohhop empä ole saanut itsestäni irti kropan mittauksia, liian masentavaa hommaa.. Sen sijaan kävelin eilen urheilukauppaan sisään ja aikani etittyä kysäisin kassaneidiltä askelmittaria. Tiskintakaahan niitä löytyi... Huhhuh kyllä on vehkeillä hintaa! Malleja oli kolme josta halvin 25 euroa eikä se edes laskenut kaloreita... Halvin kaloreita laskeva maksoi 40 euroa, ja nämä muka vielä tarjoushintoja! Hiippailin kaupasta ulos nolona ja ilman askelmittaria ja menin viereiseen citymakettiin ja STADAA olisihan se pitänyt arvata! Samoja mittareita puoleen hintaan ja ainakin kymmenen mallia josta valita.. Valitsin sitten söpön vaaleanpunaisen mittarin jossa on kello, ajanotto, 7 päivän muisti, kalorilasku ja matkan mittaus. Ostin vielä pari pilates dvd:tä.

Aamulla herätessäni oli sitten tosi liikkumahaluinen olo. Jumppasin ensin toisen pilatesvideon tahdissa puolituntia mutta sitten kyllästyin. Video oli airotelesta, jotain pilateksen ja airobikin risteymää. Päätin napata uutuuttahehkuvan askelmittarin ja koiran ja lähteä lenkille! En ole paljon liikkunut mökkimme lähiseuduilla, mutta arvioin vähän matkan päästä lähtevän tien kiertävän parin kilometrin pituisen lenkin... Väärin arvioitu! Lenkin jälkeen mittari näytti 12 700 askelta, 9,8km, 1t 40min. Lenkkarit olivat kotona ja jalassa olleet kengät hiersivät pikkuvarpaisiin ja kantapäihin juhlavat rakkulat. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta eikä juotavaa eikä puhelinta ollut tullut otettua mukaan. Kun pääsimme mökille koira oli ihan puolikuollut, mutta ihme kyllä, rakkuloita lukuunottamatta olisin ollut valmis heittämään vaikka toisen samanlaisen lenkin perään. Ja illalla heitänkin. Koira juoksee varmaan sängyn alle kun huudan: "Lenkilleee!!"

Päätin saada ruokavalioni säännölliseksi ja tasapainoiseksi ostamalla vauvaruokaa. Hedelmäsoseet aamiaiseksi, välipalaksi ja iltapalaksi. 1-3v ruoat lounaaksi ja päivälliseksi. Vitamiinit, rasvat, sokerit, hiilihydraatit kaikki oikeeissa suhteissa! 450kcal/päivä. Sen lisäks voin syödä pari näkkäriä..

Tänään kyllä mittaan itteni ja laita mitat vielä tännekin! Ihme kyllä,mut mulla ei oo YHTÄÄN nälkä!